Kända basebollspelare

2 augusti, 2016 at 16:45

Baseboll är en sport som är riktigt stor i Nordamerika och även i vissa delar av Latinamerika. Sporten ses som en av världens största publiksporter och proffsligan MLB som står för Major League Baseball hittar du i Nordamerika. Det finns även en hel del kända spelare inom sporten som både är pensionerade och vissa som fortfarande är aktiva. Några av de kända spelarna är bland de bäst betalda idrottsmännen i världen och slåss med andra idrottsmän i andra sporter om platserna. Bland platserna kan du bland annat skymta Derek Jeter som var Yankees lagkapten 2003–2014.

En spelare att beundras av

725px-Derek_Jeter_allison_shot_8_31_09Derek var inte bara lagkapten och en av de populäraste spelarna i laget utan han hade även gott om pengar då han skrev på ett monsterkontrakt på tio år som gav han över 229 miljoner kronor. Han är en legend och dessutom utsågs Derek bäst betalda basebollspelaren och kom med i listan över de rikaste idrottsmännen i världen. Inte bara blev han populär för spellängden i klubben utan även för att han var med och tog hela fem Silver Slugger Award och Gold Glove Award. Derek plockade även hem World Series ett flertal gånger och sågs som en jordnära person utanför planen, Derek ansågs även vara en av sin tids bästa MLB:s spelare och spelade över 20 säsonger i serien med sitt enda lag New York Yankees. En spelare att minnas och beundras över både att ha fötterna på jorden men också sin lojalitet till sin klubb och sina fans.

En av de bästa under sin tid

Derek Jeter var inte bara en av de mest älskade och populära i sitt lag New York Yankees utan även den som var bland de bäst betalda. Spelandes i den högsta ligan för baseboll MLB, vilket är Major League Baseball fick han en lön på omkring 229 miljoner kronor med ett kontrakt som sträckte sig på 10 år. En lojal spelare som även var lagkapten för laget och var med när laget tog hem fem stycken Silver Slugger Award och Gold Glove Award samt ett flertal World Series. Trots framgången som han skördade på plan var han en jordnära person med båda fötterna på jorden, han utsågs vara en av de bästa i MLB under sin tid och spelade över 20 säsonger i serien. Många spelare säljs när de når framgång men Derek valde att stanna hos de Yankees vilket gjorde honom mer älskvärd och värd kontrakten som sträckte sig över tio år.